DELFI skaitytojas Nerijus pranešė, kad apie 19 val. pats važiavo dviračiu pro žiedinę sankryžą netoli „IKI Minskas“, kai pamatė, kad moters vairuojamas automobilis „Toyota“ partrenkė dviratininką.

„Vairuotoja, regis, nepažiūrėjo į dešinę, ar niekas nenori pereiti ar pervažiuoti gatvę, nes iš kairės jai buvo laisva eismo juosta, tad ir lėkė. Tiek aš nugirdau stabtelėjęs su dviračiu. Kaip važiavo dviratininkas, nežinau, regis vaikinukas labai nenukentėjo, pats įlipo į greitosios automobilį, bet galva buvo smarkiai kruvina“, - informavo DELFI skaitytojas.

Policijos pareigūnų duomenimis, dviratininką medikai nuvežė į ligoninę.

DELFI skaitytojas prašė visų eismo dalyvių būti kiek labiau atidiems kelyje: dviratininkus įsitikinti, ar tikrai juos mato vairuotojai, ypač kertant gatvę, o vairuotojus – gerbti save ir kitus vairuotojus.

Nerijus priminė ir neseniai įvykusį BMW ir dviratininko santykių aiškinimąsi kumščiais, kurį ėmėsi tirti policija.

„Jei kas ir žioplinėja, tai nerodykit piktų vidurinių pirštų, o nusišypsokit!“ - paragino skaitytojas.

Policijos pareigūnai apie panašią į skaitytojo užfiksuotą avariją pranešimą gavo ir apie 19.45 val. Tuomet buvo partrenktai keturiolikos metų dviratininkei buvo sužalota ranka. Ji taip pat nuvežta į ligoninę.

DELFI dėkoja skaitytojui Nerijui už informaciją ir nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)