Kaip rašo skaitytojas, ant vieno Karaliaučiaus g. namo jaunimas sugalvojo išskirtinai papramogauti – pasistatyti palapinę.

„Dainos, šokiai, estrada – niekas nepasieks čia niekada. Keista, bet vaikštantis ant stogo jaunimas niekad nesukelia jokio nei dėmesio, nei susirūpinimo. O teisėsauga taip aukštai pamatyti nesugeba“, – DELFI rašė tokios pramogos suerzintas skaitytojas.

DELFI kreipėsi į pareigūnus pasiteirauti, ar kas nors kreipėsi dėl besilinksminančio jaunimo ar ant stogo esančios palapinės. Pareigūnų teigimu, jie skundų nesulaukė, o kol nusiskundimų nėra, priežasties imtis kokių nors veiksmų nėra.

„Stogas – bendrojo naudojimo objektas, gyventojų bendroji nuosavybė. Jei niekas iš gyventojų- bendrasavininkių neturi nusiskundimų, jei negavome skundų dėl triukšmo, netvarkos ir pan., neturime priežasties imtis veiksmų“, – nurodoma DELFI skirtame komentare.

Vis dėlto, jei policiją pasiektų pranešimas, kad jaunimas elgiasi bent pavojingai sau patiems – vaikščioja stogo kraigu, sėdi ant stogo krašto, būtų pasiųstas patrulis ir mažiausiai bent jau įspėtų dėl tokio elgesio – tokiu atveju jie kelia pavojų ne tik sau patiems, bet gali kelti nerimą aplinkiniams, o tai neleistina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)