Į DELFI kreipusis skaitytoja piktinosi, kad pirmadienį ryte nuo „Senukų“ prekybos centro užtruko įsukti į Ukmergė g. – nors čia prie šviesoforo yra žalia rodyklė, pareigūnai nepraleido automobilių.

„Yra ir žalia rodyklė, ir šviesoforas, bet važiuoti negalima“, – pasakojo mergina. Ji sakė, kad taip formuojasi spūstys, kurios lėtina darbą, o pareigūnai nepaaiškina, kodėl taip elgiasi.

Pasirodo, skaitytojo rytas kelyje prailgėjo būtent dėl žaliosios rodyklės. Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja DELFI paaiškino, kad policininkai eksperimentavo, ar jos reikia.

„Techninių priemonių derinimo darbo grupėje policijos atstovas pranešė, kad eksperimento tvarka policija neleido transporto eismo iš „Topo centro“ pusės į Ukmergės gatvę degant raudono šviesoforo signalui. Šis eksperimentas buvo su tikslu – įvertinti žalios lentelės ties raudonu šviesoforu signalu reguliavimo pokyčius.

Artimiausiu metu pagal policijos pasiūlymus bus svarstomas klausimas dėl minėtos žalios lentelės ties raudonu šviesoforu išmontavimo klausimas“, – situaciją pakomentavo ji.

Norite pasidalinti savo nuomone?Jūsų tekstų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)