DELFI skatytojo akį kiek po 20-tos valandos patraukė juodi dūmai šalia Gerosios Vilties žiedo. Jis nufotografavo dūmus ir pasidomėjo, kas vyksta. Netrukus dar viena DELFI skaitytoja pranešė, kad į „Vilniaus energijos“ pusę nulėkė apie dešimt ugniagesių automobilių.

Anot Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, apie gaisrą pranešta 20.06 val. 

Kaip DELFI informavo dūmus „Vilniaus energijos“ atstovas spaudai Nerijus Mikalajūnas, užsidegė biokuro rūšiuotuvas. Laimei, buvo daugiau nerimo, nei žalos.

„Biokuro rūšiuotuvas buvo remontuojamas. Žmonės per gaisrą nenukentėjo. Tai nebuvo didelis gaisras, jis šilumos vartotojų kainai tikrai įtakos neturės“, - sakė N. Mikalajūnas.

Ugniagesių duomenimis, rūšiuotuve buvo nedaug biokuro, gaisrą jie lokalizavo 20.57 val. Dalis ugniagesių ekipažų po gaisro išvyko, kiti liko patikrinti angaro, ar ugnis tikrai daugiau neįsiplieks.

 DELFI dėkoja skaitytojams už informaciją ir nuotraukas.




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)