Birželio 1 – oji – tarptautinė vaikų gynimo diena. Į šiek tiek anksčiau, gegužės 30 – ąją dieną, Valkininkų bibliotekininkės organizuotą šventę, susirinko gražus būrys vaikučių.

Visus susirinkusius sveikino ir vaikams linkėjo užaugti didžiais žmonėmis l.e.p. seniūnė Kristina Žundienė. Šventėje dalyvavusius linksmino ir šokti kvietė svečiai iš Naujųjų Valkininkų – šokių kolektyvas „Manija“ su vadove Sigita Švede priešaky. Žiūrovai mielai prisijungė prie „Manijos“ šokėjų ir su didžiausiu malonumu šoko visiems gerai žinomus šokius bei mokėsi naujų. Vėliau visi šventės dalyviai ėjo žaisti įvairių kūrybinių, loginių bei judrių žaidimų.

Prisižaidę ir pavargę vaikučiai buvo kviečiami pailsėti piešiant kreidelėmis ant asfalto. Toks piešimas, švenčiant tarptautinę vaikų gynimo dieną Valkininkuose, jau tapo tradicija. Gaila tik, kad paskutinis pavasarinis lietus netruko ir jau tą patį vakarą nuplovė mažųjų pieštus meno kūrinius. Tačiau pailsėti ir pasivaišinti keptomis dešrelėmis prieš pradedant lyti dar spėjome.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją