- Papasakok, kaip prasidėjo jūsų kilimas į sporto viršūnę?

- Viskas prasidėjo Sereikiškių parke 2007 m. rugpjūtį. Ten aš iškovojau pirmąjį ATP reitingo tašką. Tada man buvo 16 metų. Galėjau žaisti U18 turnyrus ,bet nusprendžiau bandyti iškart „lipti“ į vyrų tenisą.

Gal truputį paskubėjau, manau, kad dar vienus metelius galėjau palaukti, nes vyrų tenisas labai skiriasi nuo vaikų teniso. 2008 m. pradėjau dirbti su „Future Talent“ kompanija, kuri yra Italijoje, Brusaporto miestelyje, netoli Bergamo miesto. Jų dėka pagaliau turėjau bazę ir galimybes treniruotis geromis sąlygomis bei turėti savo teniso trenerį ir fizinio pasirengimo trenerį.Jie man suteikė finansinę paramą dalyvauti daugelyje turnyrų.

Iki tol mano rėmėjai buvo mano tėveliai, jie man padėjo, kiek galėjo, ir aš jiems už tai visada būsiu dėkingas, nes be jų tikrai nebūčiau žaidęs teniso.

- Su kokiais sunkumais teko susidurti?

- Kai atvykau į Italiją 2004 m., sunkumų buvo tikrai daug. Palikau viską Lietuvoje – draugus, gimines ir vietą, kur buvau augęs. Reikėjo kokių poros metų, kad apsiprasčiau prie naujos vietos. Aišku, buvo ir daug finansinių sunkumų, nes nieks man daugiau nepadėjo tik mano tėveliai ir nuo 2008 m. - „FutureTalent“.

- Kiek laiko per savaitę skiriate treniruotėms?

- Treniruotės prasideda pirmadienį ir baigiasi šestadienį per pietus. Per dieną tenka dirbti 5-7 valandas. Teniso aikštelė, stadionas, sporto salė.

- Kokias tris pagrindines savybes turi turėti geras sportininkas?

- Manau, kad dabar vien talento neužtenka. Žaidėjas turi būti užsispyręs, labai darbštus ir turi turėti tikslą.

- Ar tikite likimu?

- Manau, kad likimą kiekvienas susikuria. Žmonių pasirinkimai ir nulemia jų likimą.

- Ką jums reiškia jūsų pergalės?

- Labai džiugu,nes tai yra darbo vaisiai. Pergalės tau parodo, kad ne veltui lieji prakaitą ir dar labiau tave motyvuoja.

- Kokia jūsų svajonių šalis?

- Svajonių šalies neturiu. Dabar gyvenu Italijoje ir man čia patinka, kartais grįžtu į Lietuvą ir ten jaučiuosi gerai. Bet kada baigsiu teniso karjerą, dar nežinau, kur norėčiau apsistoti, patiktų ir Kalifornijoje.

- Mėgstamiausia jūsų virtuvė?

- Be abejo, mėgstamiausia mano virtuvė yra italų.

- Kas jums yra autoritetas? Kokiu užsienio ar Lietuvos sportininku žavitės?

- Neturiu jokio mylimiausio sportininko. Labai palaikau Lietuvos Nacionaline krepšinio komandą, kai Europoje žaidžia „Žalgiris“ arba „Lietuvos Rytas“, dar esu didelis Milano „Intero“ komandos fanas. Tenka ir į stadioną Milane nueiti. Kažkas nuostabaus, kada susirenka stadione 80 tūkst. žmonių.

- Kokia mėgstamiausia jūsų knyga?

- Mėgstamiausios knygos neturiu, bet patinka tokie rašytojai kaip Ken Follet, John Grisham, Stieg Larsson ir biografinės knygos apie sportininkus ir įžymius žmones.

- Kur labiausiai mėgstate atostogauti?

- Daug atostogų neturiu, bet kur gerai. Svarbu būti geroje draugų kompanijoje ir nenuobodžiauti.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Norėčiau palinkėti geros nuotaikos ir džiugių sporto akimirkų.