Klubo vadovo Andžej Jacukievič laiške rašom, kad jų klubas vienija visus norinčius.

„Smotra“ klubo veikla prasidėjo Rusijoje ir mes ją plečiame Lietuvoje. Tai yra automobilių klubas, kuris nėra susijęs su konkrečiu vienu modeliu ar automobilio marke. Mes vienijame visus automobilius ir žmones – per 2 mėnesius mūsų narių skaičius labai išaugo, esame savanoriai, kurie padeda neįgaliesiems, vaikų namams.

Šį kartą mes buvome Pal. Kun. Mykolo Šopockos hospise Vilniuje, Rasų g. Padarėme puikių dalykų – pabendravome su žmonėmis, sutvarkėme jiems kiemą, išrovėme žolę, „prasiėjom“ per visus kampus su trimeriu, išvalėm plyteles, išplovėm langus. Kai baigėm visus darbus, mus skaniai pamaitino sriuba iš jų virtuvės.

Viena moteris paklausė manęs – kaip mes nusižengėm, kad taip darom? Mes atsakėm, kad nieko blogo nepadarėm, bet kodėl tiesigo negalime šeštadienį padėti tiems, kurie patys negali to padaryti?“, – rašoma klubo laiške DELFI Piliečiui.

Kaip rašo klubo vadovas, gegužę jo nariai važiuos į Vilniaus vaikų namus, tačiau planuose – siekis aplankyti mažuosius ir kituose miestuose bei padaryti jiems šventę.

Automobilių klubo vadovas kvietė prie klubo veiklos prisijungti visus norinčius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)