Trečiadienio rytą, Švėkšnos neįgaliųjų draugijos pirmininkė I. Riterienė kartu su draugijos narėmis, atskubėjo į aikštelę priešais šv. Apaštalo Jokūbo bažnyčią, nešinos glėbiais gėlių žiedų ir lapų, būsimam gėlių kilimui. Paruošusios pagrindą, šešias valandas, devyniolikos darbštuolių komanda, klūpėdamos ant grindinio trinkelių, kantriai „audė“ iš anksto sumanytą gėlių kompoziciją.

Rezultatas ir šį kartą pranoko lūkesčius. Pačių „audėjų“ teigimu, iš maždaug dešimties tūkstančių nuskintų gėlių žiedų ir lapų, sukurtas šešių metrų ilgio ir keturių metrų pločio Švėkšnos herbas, o įrašu norėta priminti, kad miestelis šiemet sulaukė 510-ojo gimtadienio.

Dar kartą švėkšniškiai stebėjosi Ingritos išmone ir sugebėjimais, o draugijos nariai džiaugėsi, kad pirmininkės vadovaujami prisideda prie gražių iniciatyvų. Pasigrožėti spalvingu rudeniniu gėlių kilimu galima iki savaitgalio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)