Klientų aptarnavimo centre skaitytojo pateikta informacija buvo patvirtinta.

„JCDecaux“ dviračių nuomos sistemos projekto administratorė Živilė Gelčienė DELFI apie 13 val. taip pat patvirtino, kad sistema visame Vilniaus mieste sutriko dėl techninio gedimo. „Kol kas dar nėra pataisyta, bet mūsų specialistai dirba šiuo klausimu labai intensyviai ir bet kurią minutę gali viskas atsistatyti, tad mes tokio termino kol kas negalime pasakyti“, - paklausta apie tai, kada sistema pradės veikti sakė Ž. Gelčienė.

„Tai programiniai dalykai, IT specialistai dirba šiuo klausimu, tai tiesiog laukiame – kiekvieną minutę gali startuoti“, - kalbėjo ji.

Ž. Gelčienės teigimu, sistema turėtų pradėti veikti dar šiandien. „Netikėtas gedimas, kuris neplanuotai taip ilgai užsitęsė, dirba tikrai didelės pajėgos žmonių ir stengiasi išspręsti šitą klausimą (...). Mes tikėjomės, kad iki pietų bus išspręsta, bet ne viskas taip pakluso, kaip norėtųsi ir vis dar dirbama šituo klausimu“, - teigė ji.

DELFI primena, kad skaitytojai dėl sistemos gedimo yra kreipęsi ir anksčiau. Tuomet skaitytojas apie gedimą pastebėjo Gedimino pr., kai sistemos automatų ekranuose degė užrašas „Šis nuomos punktas laukia tinklo ryšio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)