„Taigi, prisėskime ir paskaičiuokime savaitės išlaidas Neringoje 3 asmenų šeimai:

Kelionė iš Vilniaus į Neringą ir atgal su sustojimu kavos puodeliui ir užkandžiui ~100 eurų. Įvažiavimas – 20 eurų. Nakvynė dviejų kambarių bute – 100 eurų/už naktį – 700 eurų (7 nakvynės).

Maistas (jei valgoma kaip žmogui atostogaujant kavinėse) 3 asmenims + gėrimas kavinėje kainuoja 25 eurus (čia neskaičiuojant vandens už 3 eurus)... Per dieną, sakykime, 3 tokie pavalgymai – 75 eurai dienai (savaitei 7 d. – 525 eurai).

Pramogos... Nesėdėsi vien pilvą išvertęs visą dieną... Tad kad ir kaip taupytum, 30 eurų 3 žmonėms privaloma skirti... Tad savaitei – 210 eurų. Susumuojam viską ir gauname 1555 eurus“, – skaičiuojama „Matematiko“ komentare.

DELFI skaitytojas savo komentare taip taip piktinosi didele kaina Lietuvos pajūryje. Jis siūlė pigesnio poilsio paieškoti svetur.

„Jei košės smegenyse nors krislelis yra, nesi aklas, moki skaityti ir rašyti, ir dar kompą įsijungti, tai greit randi puikiausius pasiūlymus su „viskas įskaičiuota“ Tenerifėje, Ispanijoje. Už dar mažesnę kainą... Jei esi žemietis, tai panaršai dar apie tokias šalis kaip Graikija, Turkija ir išvis nusprogsti iš nuostabos, radęs kelionių kainas... Jei sugebi ne tik matyti informaciją, bet ją dar smegenėlės moka apdoroti... Greit susigaudai, kad ilsėtis Lietuvoje kiek brangoka...“, – rašoma komentare.

Kviečiame išreikšti savo nuomonę! Kiek Jums kainuoja atostogos Lietuvoje ir užsienyje, ar jus tenkina poilsio sąlygos, kaip manote, kas per brangu, o už ką sutiktumėte mokėti ir daugiau? O gal net esate įamžinę jus papiktinusias ar labai patikusias poilsio sąlygas? Pasidalykite! Rašykite el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Atostogos“ ir pasidalinkite!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (365)