Laiške VSAT G. Staugaitienė rašo:

„Labai norisi pareikšti nors nedidelę padėką VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pasieniečiams, patruliavusiems (ir ne tik) rugsėjo 19 dieną. Jie, bendradarbiaudami su policija, sugavo telefoninius sukčius, bandžiusius apgauti mano močiutę. Tądien dirbę pasieniečiai atliko tikrai labai didelį darbą. Ilgai laukė pasaloje, budintis VSAT pareigūnas sugebėjo kantriai išklausyti visus mano skambučius (kurių buvo tikrai daug), nenuleido rankų, drąsiai ir užtikrintai atliko pareigą. O svarbiausia, kad tikėjo mumis. Nuoširdžiai dėkojame už tai, kad esate“.

Kaip DELFI jau rašė, Marijampolės apskr. VPK Šakių r. PK buvo gautas moters (g. 1942 m.) pranešimas, kad rugsėjo 18 d. Šakių r., Bajoraičių k., jai paskambino nepažįstamas vyras, kuris prisistatė giminaičiu ir papasakojo, kad sukėlė eismo įvykį, per kurį nukentėjo.

Telefoniniai sukčiai iš Šakių rajone gyvenančios 74-erių moters bandė išvilioti 2 tūkst. eurų, sukurpę istoriją apie esą jos anūkės vyro padarytą avariją. Pensininkei pagalbon suskubę pasieniečiai prie jos sodybos surengė pasalą, į kurią pateko trys Vilkaviškio rajono gyventojai, moteris ir du nepilnamečiai.

Apie tai daugiau sužinoti galite čia.