„Mano žiniomis, Taline nėra nė vieno „airBaltic“ lėktuvo – visi Rygoje, o iš Rygos dėl labai blogų oro sąlygų negali pakilti nė vienas lėktuvas“, - DELFI sakė į Vilnių dar ketvirtadienio vakarą turėjęs skristi Ruslanas.

Pasak Ruslano, ketvirtadienio vakarą atšaukus skrydį, aviakompanija pasirūpino viešbučiu ir maitinimu. Rytą atvykus į oro uostą paaiškėjo, kad skrydis atšauktas vėl. Kada bus skrydis į Vilnių arba į Rygą, iki šiol neaišku. Pašnekovo teigimu, atšaukiami ir kai kurie kiti skrydžiai.

Latvijos skrydžių bendrovės „airBaltic“ atstovė spaudai Rosita Sakalauskaitė aiškino, kad reisai į Rygą ir į Vilnių atšaukti dėl prastų oro sąlygų. Ketvirtadienį iš Talino į Vilnių turėjo grįžti apie 50 keleivių, penktadienį – 38 keleiviai. „Kai tik pagerės oro sąlygos, pasirūpinsime saugiu keleivių grįžimu į Vilnių“, - teigė R. Sakalauskaitė.

Vilniaus oro uosto svetainėje internete skelbiama, kad atšaukti skrydžiai iš Talino ir Helsinkio, nurodoma, kad 7.45 val. iš Rygos turėjęs atskristi lėktuvas vėluoja. Taip pat atšauktas skrydis iš Vilniaus į Taliną, ar bus skrydis į Rygą, dar neaišku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją