Velvet atsivedė kačiukų daugiabučio rūsyje Vilniuje. Ji visiškai jauki ir visiškai nepageidaujama. Iš kur ji atsirado, kas pametė - neaišku.

Turėjo keturis kačiukus, spėkit, kas pirmas rado namus? Teisingai, panašiausias į mamą Grėjus, pilkutis. Tikime, kad tai bus geri namai ir rūpestingi šeimininkai. Liko dar dvi juodai baltos dukrytės Kaisa ir Viva bei juodukė Vista. Rugsėjo 27 d. baigiasi Velvet šeimynėlės laikina globa. Visai. Lieka stacionaras, kur bet kada gali patekti virusuotas gyvūnas (o katytės dar neskiepytos), ir kur už kiekvieną dieną mokami pinigai.

Pagelbėkite šioms murklėms! Katytės jau savarankiškos, jos jau gali keliauti į naujus namus. Tada ramiau atsipūstų ir mama Velvet. O gal ji jums labiausiai patinka? Gal po vieną, po du, ši šeimynėlė rastų namus ir nereiktų joms kamuotis klinikos narve?

Nepaliaujame tikėti jumis, gyvūnų mylėtojais, ne kartą ištiesusiais mums pagalbos ranką sudėtingu momentu. Todėl, kaip jau daugelį kartų prašėme, prašome – priimkite Velvet ir jos mažyles į savo namus.

Aprūpinsime šeimyną viskuo, kuo reikia (maistu, inventoriumi ir t.t.). Patarsime, pagelbėsime, išklausysime. Suprasime. Velvet ir „aksomiukai“ turimą namų globą turi palikti jau labai greit – vėliausiai rugpjūčio 27 d. Todėl labai laukiame Jūsų skambučių ar laiškų tel.nr. 860014377 ar el.p. info@mazojiliza.lt.

Jei norite paimti katę ar katytę į savo šeimą visam laikui, bus nuolaida sterilizacijai nuo VšĮ „Mažoji Liza“.

Šeimynėlė šiuo metu Radviliškyje, bet rugpjūčio 27 d. jau bus Vilniuje ir... Neturės, kur dėtis...