Šalom, balom, drebėjom, bet palikti jo tokios būklės ten, kur pamatėm, tikrai negalėjome. O vargšas į gaudyklės pusę net žiūrėti nežiūrėjo. Ir tikrai nenuostabu, kad nesuviliojo jo nei gaudyklėje esantys skanūs, kvapnūs konservai, nei valerijonas.

Bet kantrybė – dorybė. Po ilgų valandų gaudymo ir įkalbinėjimo, jau vykome su Skeletuku į veterinarijos kliniką. Padėtis tragiška: katinas visiškai dehidratavęs, panašu, kad jau senokai stipriai peršalęs, užkimęs, dūsta, švokščia, o apie tai, kas darosi jo burnytėje, sunku ir rašyti. Dantukai skausmingi, išpuvę, tikriausiai tai ir yra pagrindinė jo badavimo priežastis, nes valgant net ir minkštą maistą, jam beprotiškai skaudėjo.

Nuoširdžiai prašome Jūsų pagelbėti, apmokant visas reikiamas atlikti procedūras. Tai ir kraujo tyrimai, testai, dantukų šalinimas, lašelinės, antibiotikai, kastracija, vet. klinikos stacionaras. Suma susidarys nemaža, bet mums būtų labai skausminga.

VšĮ „Kaimo grandinė“ rekvizitus paramai rasite mūsų feisbuko paskyroje arba internetiniame puslapyje. Juos sužinoti galite parašę mums ir el. paštu anzelika.lggd@gmail.com

Taip pat kviečiame skirti VšĮ „Kaimo grandinei“ 2 proc. GPM paramą, kuri padės mums pasirūpinti tais, kuriems pagalba labai reikalinga.