Dėl neapšviesto pietinio išorinio Vilniaus aplinkkelio į DELFI kreipėsi skaitytojas.

„Paneriuose kelininkai įrengė naują viaduką (važiuojant į Trakų pusę, prie „Lukoilo“ degalinės): viskas pastatyta, keliai geri, tačiau, matyt, pamiršo įjungti apšvietimą, kas ypač svarbu, nes ten yra ir pėsčiųjų perėja. Rezultatas - bent jau aš pastaruoju metu mačiau du partrenktus žmones... O matyt būtų užtekę įjungti kelininkams apšvietimą... Kodėl to dar nepadaryta? Ko kelininkai laukia? Ypač dabar kai vėlai švinta ir anksti temsta... “, - piktinosi jis.

DELFI dėl skaitytojui iškilusio klausimo kreipėsi į Lietuvos automobilių kelių direkciją (LAKD). Pasak jos atstovų, visas objektas šiuo metu dar nėra „priduotas“. „Objektas yra nepriduotas, todėl jis negali pilnai funkcionuoti ir būtų įjungtas apšvietimas. Objektas bus priduotas gruodžio 10 d. ir po šios dienos, kai bus perduota Vilniaus regiono keliams, bus ir apšvietimas įjungtas“, - buvo nurodyta LAKD.

Tiesa, tai netrukdo vairuotojams naudotis aplinkkeliu. Pasak LAKD, tai daryti leidžiama, nes žmonės skundžiasi dėl spūsčių.

Tamsų vakarą kartais ir nosies iš namų iškišti nesinori – neapšviestos gatvės ir kiemai visai nevilioja pasivaikščiojimams, o niūriomis gatvėmis nejauku važiuoti automobiliu. Kol dienos, atrodo, dar nė nesiruošia ilgėti, kviečiame DELFI skaitytojus sudalyvauti konkurse – atsiųsti tamsiausios Lietuvos vietos nuotrauką!

Prašome pasidalinti tų gyvenamų vietų nuotraukomis, kuriose Jums tenka nuolat lankytis, tačiau manote, kad jos turėtų būti apšviestos gausiau: tai gali būti ir gatvė, perėja ar daugiabučio namo kiemas.

Nuotraukas siųskite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Tamsa“ iki gruodžio 12 d. Prašome nurodyti tikslią vietą ir laiką, kur buvo daryta nuotrauka. Dviems nugalėtojams skirsime po Blaine Harden knygą „Pabėgimas iš lagerio nr.14“.

Nuotraukomis jau pasidalino DELFI skaitytoja Aleksandra.

Ji piktinosi apšvietimu Kaune, Šilainių gatvėje. „Tai Baltų pr. nuo „Oazės“ iki parduotuvės „Taupyk“, 18 val.“, - nurodė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)