Šios Seimo narės nori įteisinti Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo pataisas, kurios uždraus bent kokį fizinį ar kitokį smurtą prieš vaikus. „Mes prieš smurtą, - taip sakė kalbinti žmonės. - Mes už pilnavertę šeimą, iš kurios nebus atimami vaikai“.

Renginyje apie prigimtinę žmogaus teisę kalbėjo psichologė, psichoterapeutas, tėvų forumo atstovai, kunigas ir monsinjoras A.Svarinskas, kurio kalba, mano nuomone, labai giliai palietė kiekvieno širdį ir įkvėpė visus susirinkusius mylėti ir kovoti už tikrąsias žmoniškąsias vertybes-šeimą, kurią sudaro mama, tėtis ir vaikai.

Viso koncerto metu skambėjo lietuviškos dainos, grojo ir dainavo grupė „Riedanti Saulė“, Milda Krikščiūnaitė, Justas Kupstys, labai stipriai sujaudino aktoriaus, dainininko Giedriaus Arbačiausko dainos.

Gera nuotaika, lietuviška dvasia ir įvairūs užsiėmimai vaikučiams sukvietė gausybę šeimų į šį renginį. Skambant lietuviškoms dainoms, susirinkę šoko, dainavo susikibę už rankų .Visus susirinkusius suvienijo vienas tikslas - jų didžiausia vertybė - šeima .

Šis renginys nebus paskutinis - tai žadėjo renginio organizatoriai, tad galimai dar išvysime tokių vienijančių visus lietuvius renginių ir daugiau. Šeima, kuri, manau, yra pilnavertė, kai yra mama, tėtis, vaikai - tik tai yra svarbiausia žmogui. Manau, viskas, kas yra svarbiausia, pasakyta šiose nuotraukose.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!