„Nusipirkome vienoje parduotuvėje naują keptuvę. Akis užkliuvo už užrašo ant įpakavimo, kad jai taikoma 7 – erių metų garantija“, – teigė DELFI skaitytojas.

Jis liko nusivylęs, kai paklausęs parduotuvės kasininkės, ar iš tiesų keptuvei bus taikoma nurodyta garantija, gavo atsakymą, jog nebus.

„Dėl smalsumo vėliau apie tai pasiteiravome parduotuvės informacijos skyriuje, kur mums irgi paaiškino, jog tokios garantijos nėra, kadangi keptuvė parduodama įprastoje, o ne specializuotoje parduotuvėje“, – tvirtino vyras.

Pasak skaitytojo, kai darbuotojams pasakė, kad tokia etiketė galėtų būti priskiriama klaidinančiai reklamai, šie informavo, kad jų parduotuvė nėra atsakinga už gamintojų įpakavimą. Skaitytoją toks atsakymas labai nustebino ir jis nusprendė įspėti kitus pirkėjus bei patarė būti budriems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)