„Gavau tokią SMS žinutę iš „Omnitel“: papildykite savo sąskaitą 20 litų iki lapkričio 14 dienos ir gaukite 0.8 litų premiją. Reklamoje nebuvo nurodytos šios sąlygos. Tai ko ši reklama verta? Ir kodėl joje nebuvo nurodyta, kad premijos sąlygos bus vienašališkai keičiamos arba premiją gausi tik įvykdęs kitas sąlygas? Kas tai - šantažas ar eilinė agresyvaus marketingo forma?“, - svarstė Justina.

Tačiau „Omnitel“ atstovė spaudai Daiva Selickaitė nesutinka, kad sąlygos reklamoje buvo nurodytos neaiškiai. Jos teigimu, visos reklaminės kampanijos metu buvo aiškiai pabrėžiama, kad „Omnitel Extra“ premija kaupiama 30 dienų ir per tą laiką sąskaitą reikia papildyti 20 Lt arba daugiau, o nepapildžius sąskaitos per 30 dienų, premija išnyksta.

„Taip pat aiškiai skelbiama ir informacija, kad, likus 5 dienoms iki 30 dienų termino nuo paskutinio papildymo 20 Lt suma, klientas informuojamas SMS žinute, pranešančia, iki kokios dienos reiks papildyti sąskaitą, norint gauti sukauptą premiją - šią žinutę ir gavo Justina“, - sakė D. Selickaitė.

Anot jos, reklaminiuose klipuose visų akcijos sąlygų sudėti tiesiog neįmanoma, tačiau „Omnitel Extra“ reklamoje visada buvo ir yra pabrėžiama, kad premija yra taikoma papildžius sąskaitą 20 Lt suma, o visas akcijos sąlygas galima rasti „Extra“ tinklalapyje.

Justina pastebėjo dar ir tai, kad „Omnitel“ siunčia žinutes, parašytas ne lietuviškais rašmenimis. Tai, jos nuomonė, nepagarba valstybinei kalbai.

„Dar daug šiuo metu rinkoje esančių mobiliųjų telefonų nepalaiko lietuviškų rašmenų. Todėl mes, gerbdami vartotojus, siunčiame SMS žinutes lotyniškais rašmenimis, kuriuos palaiko visi telefonų aparatai, kad siunčiamą informaciją galėtų perskaityti visi mūsų vartotojai“, - paaiškino „Omnitel“ atstovė.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją