Teta pradėjo degintis, o mes (aš – 15-metė, ir 13-metis berniukas bei 14-metė mergaitė) nuėjome maudytis. Ji mus stebėjo nuo kranto. Tą dieną jūra buvo gan banguota, tačiau maudytis nebuvo draudžiama.

Nuėję į vandenį stovėjome, kalbėjomės. Staiga po kojomis nebeliko žemės (atsivėrė duobė), pradėjome skęsti. Mus pradėjo nešti į jūros gilumą. Aš tuo metu neišsigandau ir bandžiau padėti mergaitei, tada berniukui, bet man nieko nepavyko... Bandžiau plaukti į krantą, šaukdama „Gelbėkit!“.

Šalia kranto pradėjo rikiuotis žmonės ir gelbėtojai, tai pamatę, atbėgo ir išgelbėjo draugės vyro vaikus. Jei ne mano balsas, kažin, ar juos būtų pastebėję... Aš pati pajėgiau parplaukti prieš srovę į krantą, o vaikams taip nepasisekė – juos išvežė į ligoninę.

Teta mus visąlaik stebėjo, tačiau nebuvo įmanoma suprasti, kad mes skęstame. Po šio įvykio pradėjau labai pasitikėti savo jėgomis, tapau atsakingesnė.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Tikriausiai kiekvienas yra patyręs akimirką, kuri pakeitė jo gyvenimą – netikėtoje vietoje sutiktas žmogus tapo gyvenimo meile, per atsitiktinumą priimtas sprendimas išgelbėjo gyvybę ar keista nuojauta padėjo nepriimti viską galėjusio pakeisti neteisingo sprendimo.

Žinai, ką tai reiškia? Papasakok apie ypatingą savo gyvenimo atsitikimą mums ir laimėk puikių prizų – „iPad mini“ planšetę, skrydį oro balionu arba apsilankymą su nakvyne Pakruojo dvare!

Siųsk savo mintis naudodamasis pilku mygtuku čia arba el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Konkursas“ ir lauk rugsėjo 1 d.!