Ketvirtadienį apie 19 val. įvykusios kraupios avarijos liudininku tapęs DELFI skaitytojas Dainius neslėpė, kad jam kilo įtarimų dėl vieno vairuoto blaivumo. Dainiaus įtarimus patvirtino policija: „Mercedes Benz“ vairavo 25-erių vyras, kuriam nustatytas 1,66 prom. girtumas.

„Kraupu, kai mergina sunkiai sužalota, o girtas vairuotojas vaikštinėja lyg niekur nieko“, - sakė skaitytojas Dainius.

Pareigūnų duomenimis, į avariją patekusio „Audi TT“, vairuotojas, 23-ejų vyras, taip pat negalėjo sėsti prie automobilio vairo - jam atimta teisė vairuoti transporto priemonę.

Visgi, realybė tokia, kad atsakomybės kur kas labiau pritrūko „Mercedes Benz“, vairuotojui. Girtas vyras, liudininko žiniomis, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

„Gal užmigo“, - pasvarstė po eismo įvykio kraupų vaizdą nufotografavęs vyras.

Policijos pareigūnai DELFI informavo, kad eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Mercedes Benz“ 25-erių keleivis, kuris dėl patirtų sužalojimų gydomas ligoninėje ir automobilio „Audi“ 25-erių keleivė, kuri dėl patirtų sužalojimų gydoma ligoninėje.

Policijos pareigūnai tiria tikslias eismo įvykio aplinkybes.

DELFI dėkoja skaitytojui Dainiui už nuotraukas ir informaciją.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)