DELFI skaitytojai ne kartą dalinosi skaudžiomis istorijomis apie neištikimus mylimuosius: įskaudintas sutuoktinis pasakojo, kaip medžioklės metu žmona sodo namelyje laiką leido su kitu, kitas vaikinas pats prisipažino, kaip vienu metu susitikinėjo su keliomis merginomis. Klausiame jūsų – ar neištikimybę galima atleisti?

Paprastai tokios istorijos – itin nemalonios. DELFI skaitytoja pasakojo susitikinėjusi su vyru ir tik vėliau sužinojusi, kad šio žmona – jos darbdavė. Tiesa, pati mergina tapo vyro išdavystės žmonai priežastimi. Vyriškis dalijosi istorija, kaip pats savo mylimąją užklupo su kitu vyru jos krikštatėvių namuose.

Pasidalinkite savo patirtimi – ar esate patyrę jausmą, kai mylimas žmogus jus išdavė su kitu? Galbūt taip pasielgėte patys? Papasakokite, ar verta tikėti, kad kartą neištikimas, toks žmogus liks visą gyvenimą – galbūt išties pasitaiko klaidų?

Laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pavydas“ iki balandžio 14 d. Vieno teksto autoriui atiteks specialus DELFI kavos puodelis su 50 litų čekiu „Vero Cafe“ kavai.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)