Vieni vyrai su pasididžiavimu demonstruoja apžėlusias krūtines, pilvukus ar nugaras, o pasitaiko atvejų, kai plaukuoto kūno nebijo rodyti ir moterys. Neseniai praūžusi mada paskatino kai kurias jų atsisakyti skutimosi peiliukų ir į plaukus pažastyse ar ant kojų žvelgti kaip į natūralų dalyką.

Tokį požiūrį palaikančios moterys teigia, kad grožio standartą, jog moterims reikia depiliuoti savo kūną, tiesiog nustatė tie, kurie pardavinėjo tam skirtas priemones. Be to, sakoma, kad toks sprendimas – nedepiliuoti kūno - padeda sutaupyti pinigų, laiko bei leidžia išvengti pokalbio su žmonėmis, kurie yra nepasirengę priimti kito žmogaus pažiūrų.

Tuo metu kiti ant kūno augančiais plaukais baisisi – nesvarbu, ar juos mato ant moteriškos, ar ant vyriškos figūros. Prašome Jūsų – pasidalinkite savo nuomone!

Kokį kūno plaukuotumą toleruojate? Ar Jūsų manymu tai lemia lytis? Galbūt galite pasidalinti nuotraukomis, nes didžiuojatės, kad sugebate atsispirti visuomenės nustatytiems standartams? O gal žmonių, nedepiliuojančių savo kūno, visiškai nepalaikote? Drąsiai dalinkitės mintimis.

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Plaukai“ iki rugpjūčio 18 d. Įdomiausio pasakojimo autoriui įteiksime 100 litų vertės „Impuls“ čekį.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (493)