Būti išduotam - nemaloni patirtis, kurios nelinkėtum ir priešui. Vieni šią patirtį mėgina tiesiog pamiršti, kiti – analizuoti ir suprasti. Būdas tai padaryti – pamėginti daugiau sužinoti ir susipažinti su žmogumi, tapusiu Jūsų mylimosios ar mylimojo neištikimybės priežastimi. Ar taip elgtis verta? Galbūt geriau mintis apie išdavystę nustumti kuo toliau? O gal geriau žmogų, privertusį jus suabejoti brangiausio žmogaus jausmais, pažinti – tai net draugystę gali padėti išsaugoti?

Prašome Jūsų – papasakokite savo patirtį ir patarkite, kaip elgtis tokioje nemalonioje situacijoje. Laukiame Jūsų minčių ir istorijų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kitas“ iki balandžio 28 d. Vieno teksto autoriui atiteks Rimvydo Laužiko knyga „Istorinė Lietuvos virtuvė: maistas ir gėrimai LDK“.

Taip pat savo nuomone ar istorija galite pasidalinti žemiau:


Laimėtoja tapo DELFI skaitytoja Karina! Dėkojame visiems dalyvavusiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (518)