DELFI skaitytojai jau yra dalijęsi tokia patirtimi. „Anyta norėjo atstovauti savo sūnų, pagelbėdama man. Bet ar man to reikėdavo? Ji viešai išjuokdavo mano nemokėjimus ir savo nuomonę lipdė kone visur. Jos sūnus manęs negindavo, ir diena iš dienos jaučiau, kad nebegaliu to pakęsti. Paskutinis lašas buvo, kai pareikalavo jos namuose kalbėti josios kalba, nes man turėtų būti gėda. Man gėdytis savo kalbos? Va čia tai gėda!“, - pasakojo su mamyčiuku šeimoje įkalinta moteris.

„Jis visiškai pakeičia savo elgesį prie mamos. Galiausiai net kartu ėmėm lankytis kavinėse, kine, ji nuolat mums esant kartu būdavo tame pačiame kambaryje“, - istoriją, apie nuo mamos priklausomą mylimąjį yra pasakojusi ir DELFI skaitytoja Ineta.

Ką jau kalbėti apie sklandančius anekdotus apie piktas uošves ar anytas...

Šią savaitę prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi: kokie Jūsų santykiai su antrosios pusės tėvais, ar kada nors esatę jautęsi taip, jog jie per daug kišasi į Jūsų gyvenimą? Kaip tokius tėvus „suvaldyti“?

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Eks“ iki birželio 9 d. Įdomiausios istorijos autoriui įteiksime Rimvydo Laužiko knygą „Istorinė Lietuvos virtuvė“

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)