Šįkart jį gauna ne tekstą, o nuotrauką atsiuntęs skaitytojas V. , pranešęs apie avariją Antakalnio bei Šilo g. sankryžoje ir atsiuntęs tai iliustravusią nuotrauką. Jam atitenka 100 litų vertės „Gemma“ reabilitacijos centro čekis.

Primename, kad nuo lapkričio 8 d. DELFI Piliečio rubrikos tekstų ir nuotraukų autoriai gali dalyvauti konkursuose, pretenduoti į Savaitės prizą, ir iki sausio 1 d. DELFI Pilietis prizų parduotuvėje išnaudoti už straipsnius gautus DELFI Piliečio taškus, kurie už tekstus nebeskiriami. Nuo Naujųjų metų šios parduotuvės veikla bus sustabdyta.

Visi rubrikos autoriai raginami aktyviai rinktis prizus iš atnaujintos prizų parduotuvės, kuri iki Naujųjų metų bus nuolat papildoma įvairiausiais prizais. Išsirinktus prizus bus galima atsiimti per dvi savaites. Laišką, patvirtinantį apie jūsų užsakymą, gausite per tris dienas. Jei pasirinkto prizo nebelikę, informuosime jus laišku ir taškus galėsite pakeisti į kitą prizą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją