„Pirmas įspūdis buvo, kad vaikai petardas sprogdina. Bet kai pamačiau bėgančius vyrus ir žmogų, sėdintį ant žolės, supratau, kad čia nelabai linksma“, – pasakojo nusikaltimo vietoje atsidūręs vyriškis.

Pasak jo, vyrai prabėgo pro jį maždaug 40 metrų atstumu ir nubėgo už vieno gatvės namo. Vyras džiaugėsi, kad neteko jų pamatyti iš arčiau, nes buvo į lauką išėjęs su vaiku. Dėl šios priežasties stengėsi ir neužsibūti įvykio vietoje.

„Tai buvo du vyriškiai. Abu juodomis striukėmis ir kepurėmis. Vienas iš jų buvo su tamsia barzda, apie 180 cm ūgio, ant striukės buvo dvi plačios juostos kairėje – balta ir raudona. O kitas – mažesnis, apie 170 cm ūgio. Jaunesniam buvo ne daugiau nei 25 metai, jis ir šaudė, nes bėgdamas laikė ginklą kairėje pusėje. Laikėsi ranka, kad nepamestų“, – pasakojo vyras, teigiantis esąs įvykio liudininku.

Galimai šūvius paleidusius vyriškius matęs liudininkas sakė priėjęs už kampo ir pasižiūrėjęs, kur nubėgo vyriškiai, tačiau tada jau pamatė aikštelėje stovintį greitosios pagalbos automobilį. Tuo metu sėdančių į automobilį galimų įvykio kaltininkų jis nematė. Vyrui pačiam kilo daugiau klausimų, nors įvykį ir matė iš arti.

„Po kurio laiko buvo partrenktas žmogus. Juk jeigu bėgtų automobiliu visi, tai būtų turėję apibėgti aplink du sujungtus namus, o tik tada sėsti į automobilį? Arba jie bėgo į kitą vietą, tik juos galėjo atvežti“, – svarstė liudininkas.

Jis sakė buvęs ne vienintelis įvykiu stebėtojas – buvo ir kitų žmonių, ant supynių suposi vaikai.

Paklaustas apie tai, ar pasiteiravo ko nors nukentėjusiojo, vyriškis sakė su juo nekalbėjęs.

„Jis telefoną laikė prie ausies, bet kol ėjau su vaiku pro šalį, jis tylėjo“, – prisiminė vyras, teigęs, kad sužeistasis buvo sąmoningas ir galėjo pats išsikviesti pagalbą. Jis jį matė sėdintį ant žolės, susiėmusį už kojos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)