Kai ją paėmėme, buvo iš karto aišku - jai liko nedaug... Nuo patirtų sužalojimų ir traumų jos kūnas tiesiog virpėjo, jau prasidėjo audinių puvimas. Fotografuoti tą vaizdą, kaip ji gulėjo po balkonu, smėlyje ir purve, nekilo ranka, jai nedelsiant reikėjo veterinarų pagalbos. Nuskubėjome pas daktarę Margaritą, laimei, ji tą dieną dirbo.

Tą pačią dieną iškart po rentgeno katė Scarlet buvo išoperuota. Margaritos žodžiai telefono ragelyje skambėjo ausyse dar ilgai: „Pirmas lūžis yra maždaug kelių savaičių, paskui sekė šlaunies gabalo išplėšimas, toliau - antrasis lūžis. Išoperavome abi kojas, pašalinome išpuvusius audinius, dabar beliko tikėtis, kad jos organizmas galės kovoti ir ji vėl atsistos ant kojų...“.

Tuo metu užplūdusios emocijos buvo pakankamai prieštaringos - kaip gerai, kad neprireikė amputacijos, bei kas bus, kaip ji atsistos? O jeigu neatsistos, kas bus toliau?

Po kelių dienų mums leido aplankyti Scarlet klinikos stacionare. Ir buvo jau ramiau, nes ji pradėjo valgyti, ji prausėsi, ji tiesiog ilsėjosi, jautėsi jos dėkingumas, matėme tai jos akyse... Esame labai dėkingi klinikai už intensyvią priežiūrą, už kasdienes lašalines, vitaminus, nuskausminamuosius, viso to neįmanoma būtų vykdyti namų globos sąlygomis.

Po Scarlet operacijos prabėgo beveik savaitė, ją jau galima imti iš klinikos stacionaro, tereiks kartą per savaitę pasirodyti daktarei Margaritai. Mums labai reikalinga namų globa. Narvas ir visi priedai bus pristatyti ten, kur reikės. Scarlet dabar labai svarbi ramybė, priežiūra ir meilė, tiek iškentėjusi ji tikrai nusipelnė geriausio. Labai prašome ramaus saugaus kampelio, jei tik galite, jie tik norite pagelbėti, būtinai paskambinkit tel. nr. 860014377.

Taip pat būsim labai dėkingi, jei padėsite mums apmokėti operacijų, procedūrų bei stacionaro išlaidas. Tiksli suma bus, kai ją iš ten paimsime, kol kas mums paskelbė preliminarią sąskaitos sumą - 900-1200 Lt. Ačiū!