Kiekvieną rytą prabudęs ir žinodamas, ką sapnavau, žinau, kas manes laukia artimoje ateityje, ypač kai artinasi blogis, nemalonumai.

Vienas iš paskutinių sapnų buvo sausio 4 d. Sapnavau tetą ir puseserę. Ir sapnavau taip aiškiai, kad nemoku aprašyt. Ryte prabudus mane apėmė labai stipri nuojauta, kad turi kažkas mirti iš artimųjų.

Mintyse pagalvojau tąsyk tik apie du žmones – motinos brolį ir seserį, kurie yra silpni. Ir štai vakare paskambina sesuo ir praneša, kad staiga mirė ta pati sapnuota pusseserė.

Aš ne tik tuo metu kalbos dovana praradau, bet jei nebučiau sedėjęs ant sofos, tai tikrai būčiau nukritęs, o atsigauti po patirto šoko dar ilgai negalėjau.

Su savo sapnais, patirtais pojūčiais ir jų pasiteisinimu ar nepasiteisinumu aš su niekuo nesidalinu, nepasakoju. Ryžausi parašyti skeptikams, ar netikintiems sapnų pranašyste. Tai, kaip ir rašiau pradžioje ir kaip aš manau, yra gamtos duota ir NE KIEKVIENAM.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Tiki antgamtiniais dalykais, ar ne, šiurpios istorijos apie  namuose prasidedančius keistus reiškinius - nesuprantamus bildesius,  vietas keičiančius daiktus ar neįprastus vaizdinius – priverčia  susigūžti kone kiekvieną. DELFI jau rašė apie tai, kaip spiritizmo  seansą namie atlikusios merginos teigia, jog jų namuose nesibaigia  baisiausi dalykai. Teiraujamės Jūsų – ar esate atsidūrę  panašioje situacijoje, ar girdėję panašių šiurpių istorijų? O galbūt  manėte, jog susidūrėte su antgamtiniais reiškiniais, o vėliau  išsiaiškinote, jog šių priežastis – itin paprasta, tarkim, statybinis  brokas? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų el.paštu  pilieciai@delfi.lt su prierašu „Istorija“ iki sausio 20 d. Įdomiausios  istorijos autoriui padovanosime M. Solonin knygą „Katastrofos chronologija“.