Todėl norime pranešti, kad gruodžio 21 dieną (šeštadienį) duris atversime plačiai Jums, mielieji, mūsų rėmėjams ir draugams, visiems, kas nori aplankyti tuos, kurie laukia, kuriems Kalėdos - taip pat šventė! Šv. Kalėdos - dovanų metas. Tad laukiame visų, kas nori pabendrauti, kas nori tiesiog apsižvalgyti, kas nori viską pamatyti iš arti, kas nori pabūti su šunimis, o gal su katytėmis, bei tų, kas nori prisidėti prie šventės artėjimo, kad ne tik žaisliukai puoštų prieglaudos kambarėlius, bet kad gyvūnų širdys butų kupinos džiaugsmo.

Mes įsikūrę Rasų g. 39, Vilniuje. Atvirų durų dieną lauksime jūsų nuo 13 val. iki 18 val.

Jeigu nesugalvojate, kuo galite prisidėti, bet norite atvykti su dovanomis, parašysime trumpai, ko mums labiausiai reikėtų ir ką naudojame dažniausiai. Tai maistas (Josera ir Astor firmos), kraikas katytėms (pigiau ir daugiau išeina biokuro granulės), dideli šiukšlių maišai, maišeliai, dubėnėliai, pirštinės, nenaudojami, seni žaislai, kramtalai, įvairūs plovikliai, šluostės, laikraščiai, šluotos, pavadėliai bei antkakliai, kačių tualetai. O gal kas nors turite nebenaudojamų transportavimo boksų? Taip pat reikia visko, kas tinka dezinfekcijai. Na, ir, žinoma, visa kita, ką mėgsta šunys bei katės, guoliukai.

Žvelgiant į ateitį, labai labai reiks draskyklių katytėms, vyksta įsikūrimo darbai naujame kambaryje, kuriame gyvens tik sveikos, skiepytos katytės, tad reiks naujų daiktų, kad būtų kuo jaukiau ir smagiau gyventi.

Dėl informacijos teirautis tel.nr. 865538244