Kvarco rožinė (Rose Quartz). Ši spalva tikrai tiks romantikams ir pastelinių spalvų mėgėjams. Ji labai švelni, tad puikiai derės su auksine, norint išlaikyti prabangos įspūdį. Galima derinti su švelniai žydra, ar kitomis pastelinėmis spalvomis.

Persikinė (Peach echo). Ši spalva šiek tiek ryškesnė, tačiau puikiai dera su pilka, mėtine, žydra ar auksine. Taip pat galima derinti su kitais rožiniais atspalviais. Tad jei mėgstate ne itin ryškias, bet gaivias spalvas, šis pasirinkimas puikus.

Švelniai žydra (Serenity). Ši spalva taip pat iš pastelinių ir romantiškų spalvų paletės. Atrodo labai elegantiškai, subtiliai ir kerinčiai. Puikiai dera su pilka, pasteliniais rožinės atspalviais.

Sodriai mėlyna (Snorkel blue). Ši spalva – griežto tono, tad „įpareigoja“ prabangai. Dekoruojant aplinką puikiai dera su auksine, pilka ir švelnios rožinės atspalviais. Tad jei norite prabangos ir mėgstate sodrias spalvas, tai – puikus pasirinkimas.

Vėdrynų geltona (Buttercup). Ši spalva – saulės simbolis. Tad Jūsų šventė tikrai švies. Derinti galima su violetiniais atspalviais, ar šviesiai mėtine spalva. Na, o pamergės su švelniai geltonomis suknelėmis taps Jūsų spinduliais.

Salotinė (Green flash). Ši spalva jau taip pat iš sodresnių ir ryškesnių. Ši spalva puikiai tiktų rudens vestuvėms, tarp krintančių įvairiaspalvių medžių lapų atrodytų „gyva“. Taip pat puikiai dera su tamsiai mėlyna ar ruda.

Žydra (Limpet shell). Ši švelni spalva gali būti derinama su tamsiai mėlynos atspalviais, pilka ar kitais pasteliniais tonais. Žydra puikiai tinka vasaros vestuvėms, tačiau nebūtų blogas pasirinkimas ir kitais metų laikais. Spalva gana švelni, tad pamergės puikiai atrodys šalia nuotakos. Šią spalvą gana nesudėtinga naudoti ir sukurti dangaus žydrumo pasaką.

Alyvų pilka (Lilac gray). Spalva gana švelni, bet prabangi. Puikiai dera su ruda, švelniais violetiniais atspalviais, žydra ar rausvos pasteliniais atspalviais. Ši spalva viena iš įdomesnių ir ne taip dažnai naudojama vestuvėse, tad būsite išskirtiniai. O spalva sukurs lengvą prabangą ir subtilumą.

Raudona (Fiesta). Ši spalva gana ryški ir tinka charizmatiškoms asmenybėms, kurios nebijo ryškumo ar žaisti su įvairiomis spalvomis. O ir raudonos spalvos fone nuotaka atrodys itin kontrastingai ir ryškiai. O ši raudona dera su pilka, tamsiai mėlynos atspalviais.

Nebijokite spalvų, nebijokite jų derinti. Pasirinkus puikiai tarpusavyje tinkančiais spalvas, ir pavyks surengti išskirtinę, pasakišką ir įsimintą šventę.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti savo mintimis? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: