Per tuos „pirmyn atgal“ mėtymus dviejų mažylių jau nebesimato. Liko mamytė ir trys tokie pat rainiukai kaip ji. Vienam iš jų, akivaizdu, reikia kuo greičiau pradėti gydymą, nes matosi, kad jis turi sveikatos problemų dėl akių. Deja, kol neturėsime garantuotos globos, mes negalėsime imtis kuruoti šios šeimynos.

Nei prieglaudos, nei patalpų neturim, mūsų pačių namų kiekvienas laisvas kampelis paskirtas globotiniams, dabar toks metas, kad katinėlius, nepaisant didelių mūsų pastangų, apskritai sunku padovanoti, tad padėti šiai šeimai galime tik viešindami situacija ir prašydami laikinos globos.

Globa turėtų būti ilgalaikė, kol mažyliai pasveiks ir bus padovanoti. Kadangi mama nėra jauki naminė katytė, planuojame sterilizuoti ir paleisti atgal, kur ja rūpinsis toliau. Tokios situacijos, kai po savaitės globos mums pranešama, kad „pasiimkit, nenorim, negalim, neglobosim“ mums netinka, nes jeigu anksčiau esant tokiai situacijai, savanoriai tarpusavyje keisdamiesi gyvūnais dar sugebėdavo kažkur juos sutalpinti, „perstumdyti“, tai dabar tam neturim visiškai jokių galimybių.

Globai reikalingas priemones parūpinsime, maistą, kraiką duosime, gydymą apmokėsime. Reikia tik visai visai nedaug – vietos Jūsų namuose – ir jie bus saugūs.

Jeigu norite padėti ir išgelbėti likusią šeimynėlę, jeigu Jūsų sprendimas yra gerai pasvertas ir tvirtas, skambinkite arba rašykite. Mielai aptarsime, pasitarsime, nepaliksime vienų. Laukiami visi pasiūlymai.

Susisiekti: tel. 8 602 63 641 (Vilnius)