DELFI Pilietis paprašė skaitytojų pasidalinti mintimis apie tai, ką jiems reiškia Europos krepšinio čempionato sidabras, bet atsiųsti šventės akimirkų. Krepšinio sirgaliai, Lietuvos rinktinei net ir nusileidus prancūzams, išliko optimistiški.

„Šaunuolė Lietuvos rinktinė ir jos treneriai. Sidabras! Puiku! Nors mūsų tik trys milijonai. Kažkur toli iškritusios Rusija, Vokietija, Graikija, Italija. Tegyvuoja Lietuva ir jos rinktinė!“, - rašė neprisistatęs skaitytojas.

Kita skaitytoja taip pat buvo nusiteikusi pozityviai. „Esu labai patenkinta, vien dėl to, kad tai juk irgi laimėjimas. Visgi neiškritome anksčiau, ir iki finalo nuėjome. Antra vieta tai ne paskutinė“, - teigė ji.

Skaitytoja Sigutė pasidalino akimirka, kurioje užfiksavo, kaip ji palaikė rinktinę finalinėse rungtynėse. „Victory! (liet. pergalė) Sveikinimai su sidabru! Nesvarbu, kad ne visuomet pavyksta priešui pakišti koją, svarbu, kad esame tokie maži ir tokie ryškūs!“, - rašė ji.

Sidabro medaliu džiaugėsi ir užsienyje gyvenantys lietuviai. „Mes už Lietuvą! Mes labai džiaugiamės mūsų vyrais, labai juos palaikėme, mes visada su jumis, nors ir gyvename ne Lietuvoje. Džiaugiamės, kad jie tapo Europos vicečempionais!“, - rašė Airijoje gyvenantys lietuviai.

Tiesa, buvo ir liūdnesnių reakcijų. „Mėšlas, atsiprašant, tas sidabras. Krepšinis - tokio žodžio išvis negalima vartoti tokiam žaidime. Finalas, bet jokios kovos bei intrigos čia nebuvo. Žiauriai nusivyliau, tikėjausi daugiau“, - rašė skaitytojas, pasivadinęs Nesvarbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)