DELFI primena, kad skaitytoja prašė žmonių pasidalinti užfiksuoto seno laiško nuotrauka, kuris buvo rastas keičiant senas pašto dėžutes. Ji tikėjosi, kad su Lietuvos žmonių pagalba, pavyks rasti laiško gavėją arba bent jau siuntėją. Kaip pavyko išsiaiškinti portalui, siuntėją pažįstantys žmonės apie paiešką sužinojo ir apie laišką jį informavo.

Saugų vaikų globos namuose DELFI nurodė, kad laiško siuntėjas – 1974 m. gimęs vyras, kuris į šią įstaigą pateko iš Klaipėdos. Turima informacijos, kad vėliau jį priglaudė jam artimas žmogus, kuriam, kaip spėja globos namų darbuotojai, ir galėjo būti siųstas 30 metų neperskaitytas laiškas.

Šiuo metu laiško siuntėjas vis dar gyvena Vakarų Lietuvoje, kaip DELFI pavyko išsiaiškinti, apie jo, kaip siuntėjo paiešką internete, yra informuotas. Vyrui sutikus susisiekti, DELFI perduos informaciją jo ieškančiai Eglitai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)