- Ką jums davė projektas „Paslapčių namai“?

- Nežinia, nuo ko pradėti. Didžiausią indėlį tikriausiai paliko pasitikėjimo savimi srityje. Dar geriau išmokau rūšiuoti ir kontroliuoti emocijas. Susidėliojau vidines vertybes ir gyvenimo prioritetus. Kai gyveni uždarytas, turi gan nemažai laiko pabūti su savo mintimis. Supratau, ko noriu gyvenime, ir ketinu eiti to tikslo link. Neslėpsiu, kad projektas davė ir populiarumo, kuris yra keistai malonus. Beje, būdamas „namuose“ supratau, kaip stipriai myliu savo žmogutį. Bijau, kad sprogs širdis.

- Ar sunku buvo spėlioti kitų paslaptis?

- Tikrai taip. Beveik visi buvome pamišę dėl namuose slypinčių užuominų. Atrandant kažką naujo kildavo vis daugiau minčių, kurios dažniausiai suveldavo visas anksčiau išsikeltas hipotezes. Na, bet čia ir buvo viso žaidimo įdomumas. Susikurti spėjimą galvoje ir išdrįsti nueiti, paspausti raudoną mygtuką išpažinčių kambaryje buvo taip pat sunku. Visada prieš įeidamas trypdavau kilimą šalia durų ir galvodavau klausimus akistatai, bandydavau nuspėti atsakymus ir pasiruošti klausimus. Galiu viską apibendrinti trimis žodžiais: įdomu ir gyva!

- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Šiuo metu daugiausiai laiko gyvenu. Dar kartais einu į darbą „Euronics“ parduotuvėje „Ozo“ prekybos centre. Mano gyvenimo aistra yra viskas, kas susiję su mobiliosiomis technologijomis. O dabar galiu visą savo žinių ir praktikos bagažą iš šios srities atiduoti darbui ir truputį pastorinti savo piniginės apimtis.

- Kokios galimybės atsivėrė po projekto?

- Kol kas nieko smarkaus nebandau kąsti. Yra keletas idėjų, kurios greitu metu „apsireikš“ viešumoje. Tada tikriausiai ir galėsiu atsakyti į šį klausimą. O dabar visi laukiam naujienų. Taip paprastai aš jūsų visų nepaleisiu!

- Jei būtų koks panašus projektas, dabar dalyvautumėte?

- Na, jei projektas vyktų dabar iš karto, tikrai pasakyčiau – ne! Per sunku būtų antrą kartą pabėgti nuo gyvenimo, net nespėjus į jį sugrįžti. O kalbant apie ateitį, tai kodėl gi ne. Nukeliaučiau į „Paslapčių namai 2“ kokioms keturioms ar penkioms savaitėms prisiminti visko. ką patyrėme. O ką ten gali žinoti, gal keturios savaitės peraugs į laimėjimą.

- Ar nebuvo sunku be šeimos, draugų, antrosios pusės?

- Kvailas klausimas! Be galo sunku! Per ketverius kartu praleistus metus su savo gyvenimo drauge ilgiausiam laiko tarpsniui buvome išsiskyrę tik savaitei. Šie trys mėnesiai buvo tikras vidinis išbandymas tiek man, tiek jai. Prarastas kontaktas su artimaisiais taip pat kirto per pašonę. Tikrai sunku buvo „nuryti“ žinią apie senelio mirtį būnant projekte.

- Ar dabar tenka sulaukti daug dėmesio iš gerbėjų?

- Tikrai pakankamai. Kartais net dabartinėje darbovietėje prieina žmogučiai ir prašo leidimo su jais nusifotografuoti, miela! Leidžiu sau tai vadinti antru darbu. Kiekvieną dieną susirašinėju su smalsiais projekto žiūrovais, fanais. Sąžiningai atrašau visiems į klausimus ar papasakoju vieną kitą istoriją. Kartais būna ir bereikšmių žinučių tokių kaip: „Ka vk“ arba „ Ka u“. Žinau, brangieji, kad galite sugalvoti ir kažką geriau!

- Ką planuojate veikti vasarą?

- Turiu keletą planų. Vėl atnaujinsiu savo mobiliųjų technologijų tinklaraštį, kuriame aprašinėsiu naujus produktus ir saldžias naujienas iš viso pasaulio šia tema. Apie atsidarymą pranešiu savo „Facebook“ profilyje, tad kam įdomu, siūlau sekti mane ir viską sužinosite pirmieji!

- Koks jūsų hobis?

- Daug daug daug visko. Nors pastaruosius tris mėnesius daugiausiai laiko praleisdavau visiškai nieko nedarydamas, dabar vėl grįžau prie įprastų sau pomėgių. Leidžiu laiką gamtoje, miesto senamiestyje. Laisvu laiku taip pat domiuosi mobiliosiomis technologijomis, labai mėgstu apsipirkinėti (...)! Taip pat krepšinis, nenuvertinkime ir kompiuterinių žaidimų, kuriems jau seniai jaučiu nemažą aistrą. Ai, tiesa, „Coca-cola“!

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Palinkėsiu visiems skaitytojams patirti tai, ką patyriau aš „Paslapčiu namuose“. Dar labiau subrendau viduje. Būtent to ir linkiu, tik galbūt rasite kažkokį kitą būdą, nes tris mėnesius gyventi izoliuotam tikrai sunku. Taip pat nekandžių uodų šią vasarą ir linksmų festivalių! Peace (liet. taika)!