„Pirkau vaikui mašinėlę „Maximoje“ ir tik grįžęs namo pastebėjau, kad ant senos kainos užklijuotas naujas lipdukas su 20 litų didesne kaina (buvo 60 litų, dabar 80 litų), o „Maximoje“ dabar yra 40 proc. nuolaida žaislams. „Rimi“ užmečiau akį į žaislus irgi tas pats (vietoj senos 120 litų, buvo 160 litų kaina), kur irgi 40 proc. nuolaida“, - jis įtaria, kad prekybos centrai pirkėjus vilioja didelėmis nuolaidomis, nors prieš tai pakelia kainas.

Kitą dieną apsilankius „Rimi“ parduotuvėje žaislas, imituojantis žmogaus griaučius ir taip padedantis mokytis anatomijos, kainavo, anot Lauryno, 159 litus.

„Nuplėšėme vieną kainos lipduką, ir kaina iš 159 litų pasidarė 119 litų. Užkėlė kainą ir tada padarė akciją. Šito žaislo nepirkau, tik pamačiau kainą ir nufotografavau“, - sako Laurynas.

„Rimi“ atstovė spaudai Raminta Stanaitytė Česnulienė tvirtina, kad šis žaislas yra naujas produktas jų parduotuvėje, todėl ir kainos dar nespėjo keistis.

„Šis žaislas - visiškai naujas produktas, niekada nėra kainavęs 119 litų ir tai galima patikrinti dokumentuose. Tokiu atveju belieka tikėti, kad kažkas nekaltai ir be blogų tikslų pajuokavo ir užklijavo kitos prekės kainos lipduką. Gaila, tačiau tokie „juokai“  nei mūsų pirkėjams, nei mums neatrodo smagūs“, - DELFI teigė R. Stanaitytė – Česnulienė.

Tokios pačios pozicijos laikosi ir „Maxima“ prekybos tinklo atstovė spaudai Olga Malaškevičienė. Pasak kurios, skaitytojo nurodyta prekė - radijo bangomis valdomas automobilis „Monster drift“ parduotuvių asortimentą papildė lapkritį, nuo tada prekės kaina ir buvo 79,99 lito.

„Tokią kainą buvome paskelbę ir savo išleistame kataloge „Kalėdų pasaka!“, kuris klientus pasiekė lapkričio 18 dieną. Su 40 procentų nuolaida, kurią paskelbėme praėjusią savaitę, šis žaislas kainavo 47,99 lito. Dviguba markiruotė ant žaislo galėjo atsirasti dėl žmogiškos klaidos ženklinant prekes, atsiprašome pirkėjo už galimus nepatogumus“, - sako O. Malaškevičienė.

Dėkojame DELFI skaitytojui už nuotraukas ir informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją