Buvo iškviesta techninė tarnyba, kuri – turbūt dėl didelio iškvietimų skaičiaus, kadangi netvarkomi troleibusai dažniau genda – atvažiavo negreit, todėl vairuotojas iškvietė ir ugniagesius, kurie atvyko tuo pat metu kaip ir techninė tarnyba.

Atvyko du priešgaisrinio gelbėjimo tarnybos ekipažai, taip pat atvyko kelių policija. Buvo uždarytas eismas abiem eismo juostomis, kelių policija laikinai nukreipė dalį transporto priemonių priešpriešine eismo juosta, nepaisant to, per kelias minutes susidarė didžiulė eismo spūstis, kadangi visa tai įvyko baigiantis darbo dienai.

Gaisrininkai užpylė troleibusą vandeniu, ir jau po kelių minučių troleibusas buvo nutemptas į parką, kur, žinant dabartinius miesto valdžios planus, jis vargum ar bus tvarkomas.

Vilniaus miesto savivaldybė buvo paskelbusi, kad įmonė „Vilniaus viešasis transportas“ šiemet sutaupys 10 mln. Lt. Turbūt tie pinigai bus sutaupyti neprižiūrint ir netvarkant transporto priemonių? Ar šitaip tikimasi pritraukti daugiau keleivių?

Video galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)