Mergina jo viduje pamatė akiai neįprastą vaizdą – vietoj įprasto minkštimo išvydo augančius daigelius. DELFI skaitytoją Aureliją tai itin nustebino.

„Nežinau, ar Jums kada nors gyvenime teko matyti tokią anomaliją - daigus pomidore. Perpjoviau pomidorą ir negalėjau patikėti savo akimis, tai tikrų tikriausi daigai. Pomidoras pradėjo dyginėti“, - stebėjosi mergina, keisto pomidoro nuotraukomis pasidalijusi su DELFI.

DELFI primena, kad nors toks pomidoras ir atrodo neįprastai, jį kai kuriais atvejais galima valgyti. Kaip portalui anksčiau yra nurodžius Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, pomidorų viduje sudygusios sėklos yra vadinamos viviparija. Jei sėklos dar tik pradėjusios dygti, pomidorą galima valgyti, o jei daigeliai didesni, juos su minkštimu galima pasodinti į gruntą ar vazonėlį ir laukti, kol išaugs nauji pomidorai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)