„Policija pataria nesidalinti ir neplatinti portalo skaitom.lt naujienų, nes jau ne pirmą kartą pastebime, kad jame skelbiama tikrovės neatitinkanti informacija. Pasidalinkite šia žinia su savo draugais“, – rašoma policijos feisbuko paskyroje.

Šalia berniuko nuotraukos pateikta informacija yra apie Kaune dingusį Saulių Preišegolavičių (gimusį 1979 m.), kuris 2015 m. gruodžio 14 d. apie išėjo iš namų, esančių Kaune, Juozapavičiaus pr., ir dingo be žinios.

DELFI jau anksčiau rašė, kad vyriškio požymiai: apie 180 cm ūgio, rudų plaukų, mėlynų akių. Gali nešioti ūsus ir barzdą. Ypatingi požymiai: nėra dviejų priekinių viršutinių dantų. Išeidamas galėjo vilkėti juodos spalvos striukę, kelnes ir mėlynus sportinius batelius.

Asmenis, mačiusius ar žinančius Sauliaus Preišegolavičiaus buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome rašyti elektroniniu paštu mindaugas.subacius1@policija.lt, skambinti telefonu (8 37) 30 38 07 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)