„Tą automobilį vairavo moteris ir nieko nedarė matydama, kad rieda į žmonės, - pasakojo jis. Poilsiautojai spėjo pasitraukti.

Apie minėtą įvykį pranešė ir Plungės policijos pareigūnai. Jų atsiųstame pranešime teigiama, kad Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Plungės rajono policijos komisariate buvo gautas pasipiktinusios poilsiautojos laiškas apie tai, kad rugpjūčio 6 d., apie 15.30 val. Plungės rajone, Platelių miestelyje, prie Platelių ežero moters vairuojamas automobilis, paženklintas Lietuvos saugios laivybos administracijos logotipu, pro besideginančius poilsiaujančius, besimaudančius vaikus, gana nemažu greičiu įvažiavo į paplūdimį ir net į vandenį.

Nurodoma, kad automobiliu važiavo trys asmenys. Poilsiaujantiems žmonėms kilo abejonių ne tik dėl keleivių, bet ir vairuotojos blaivumo. Šie asmenys, nepaisydami poilsiautojų išgąsčio ir pasipiktinimų, išvažiavo iš poilsio zonos. Laimei nukentėjusiųjų nebuvo. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Plungės rajono policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d. (Viešosios tvarkos pažeidimas), asmenys važiavę automobiliu nustatinėjami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)