Skaitytojai nurodo, kad nelaimė nutiko liepos 3 d. šalia Karvio ežero, kur vyras žvejojo. Pasak jų, vyriškį taip sukandžiojo vietinis šuo, kad šis kuriam laikui tapo nedarbingu, jam teko lankytis pas chirurgus.

Laiške teigiama, kad „šuo bėgiojo palaidas, be antsnukio, be šeimininkų, tik kai jis užpuolė, atbėgo šuns šeimininkė ir pasakė, kad daug kartu prašė ten nevaikščioti, nors ten nėra jų teritorija, šalia ežero pakrantės yra leista būti.“

Pora teigia nuvykusi į sodybą, tačiau durų jiems niekas neatidarė. „Mes palikome raštelį jiems su telefono numeriu, bet iki šiol niekas nesusisiekė. Ruošiamas ieškinys į teismą, tačiau be pavardės, be vardo mes to padaryti iki galo negalime“, – teigia pora, ieškanti šuns šeimininkų.

„Manau, tokiu atveju šuns šeimininkai turėtų mus patys susirasti. Įsivaizduokite, jei vyro vietoje būtų buvęs vaikas?“, – piktinosi nukentėjusiojo žmona.

Šuns šeimininkus jie prašo susisiekti tel.nr. 8 647 26 887.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)