Nutarėme, kad be policijos pareigūnų pagalbos neišsiversime. Pareigūnai atvažiavo netrukus, įvertino situaciją ir pasiūlė patraukti automobilius nuo važiuojamosios dalies, kad netrukdytume kitiems eismo dalyviams. Tuo metu buvo tamsu ir stipriai lijo. Beliko užpildyti deklaraciją.

Policininkai ramiai ir kantriai mokė, kaip tai padaryti teisingai. Darbą atlikę ir atsisveikinę pamatėme, kad nebegalime užvesti automobilio, matyt, padaryta žala buvo didesnė, nei įvertinome. Tai pamatę, pareigūnai sugrįžo ir pasiūlė partempti automobilį iki namų, dar ir į kiemą įstūmė.

Padėkojus už pagalbą vyrukai tik šypsojosi ir pasakė, kad toks jų darbas. Gaila, nepaklausiau jų pavardžių, kad galėčiau padėkoti viešai. Ačiū jums dar kartą! Manau, tokie nutikimai suartina visuomenę su policija, dabar tikrai nebemanau, kad jie yra susireikšminę, pasipūtę pižonai, tik ir ieškantys preteksto bausti. Jie moka ir pajuokauti, o tada situacija neatrodo tokia beviltiška. Šis įvykis visiškai pakeitė mano nuomonę apie pareigūnus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti padėka, papasakoti savo istoriją? Rašykite mums el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Padėka“.