Antradienį į „Lidl“ Kėdainiuose nuėjusiam vyrui parduotuvėje į akis krito pastebėtas nesutapimas. Jis atkreipė dėmesį į sukrautus agurkus – ant dėžių, į kurias buvo sukrauta daržovė, buvo užklijuotas lipdukas, kad trumpavaisių agurkų kilmės šalis – Lenkija, Petrakavas. Vis dėlto, ant virš agurkų pakabintos kainos, nurodyta, kad jie – iš Lietuvos.

„Manau, kad daugelis pirkėjų tiesiog nekreipia dėmesio į lipdukus ant dėžių, taip yra klaidinami ir nenoromis verčiami pirkti lenkišką, pigesnę produkciją“, – išvadą, kad lenkiški agurkai yra pardavinėjami kaip lietuviški, padarė DELFI skaitytojas Paulius.

DELFI kreipėsi į „Lidl“ atstovę Agnę Gaižauskienę, kuri nurodė, kad konkrečiu skaitytojo nurodytu atveju, parduotuvėje buvo pardavinėjami ir lietuviški, ir lenkiški agurkai, tik nebuvo pateikti abiejų prekių kainolapiai. Už tą pačią kainą buvo pardavinėjami ir lietuviški, ir lenkiški agurkai.

„Dėl didelių užsakomų ir parduodamų prekių kiekių bei šiuo metu itin intensyvaus parduotuvių darbo pasitaiko situacijų, kai nespėjama atnaujinti prekių kainolapių, kuriuose nurodome vaisių bei daržovių kilmės šalį. Nuoširdžiai atsiprašome pirkėjų dėl šių nepatogumų ir atsižvelgiame į jų pastabas bei pageidavimus.

Konkrečiai Jūsų nurodytoje situacijoje parduotuvėje ta pačia kaina prekiauta lietuviškais ir lenkiškais agurkais, tačiau buvo atspausdintas tik lietuviškiems skirtas kainolapis. Drauge norėtume akcentuoti, kad „Lidl“ taiko vienodus kokybės reikalavimus visiems savo tiekėjams visose šalyse“, – susiklosčiusią situaciją paaiškino ji.

A. Gaižauskaitės teigimu, visada siekiama tiksliai ir išsamiai informuoti mūsų pirkėjus apie parduotuvėse parduodamas prekes, dedamos visos pastangos, kad parduotuvių darbas vyktų sklandžiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (463)