Reikėjo pademonstruoti ne tik meninius, muzikinius, sportinius gabumus, bet ir etiketo bei skirtingų mokslo sričių žinias. Kūrybingiausios, linksmiausios, protingiausios ir pačios pačiausios „Superdraugų“ komandos titulas atiteko Plungės technologijų ir verslo mokyklos komandai.

Pavasaris Plungės kultūros centre buvo sutiktas su trenksmu, nes šeštadienį (kovo 2 d.) vyko finalinis pramoginio renginio ,,Būk faktorius“ koncertas. Finale dalyvavo plungiškiai: mažoji ir visų širdis pavergusi solistė Rasa Gadliauskaitė, savo kūrybą pristatė buvęs Plungės kultūros centro teatro ,,Saula“ aktorius, Klaipėdos universiteto menų fakulteto režisūros katedros trečio kurso studentas, gitaristas, bardas Vytautas Kairys. Išskirtinį pasirodymą pristatė muzikinė grupė ,,Masė“, kurią sudaro Mindaugas Rumšas, Faustas Domarkas, Giedrius Lukošius ir Vytautas Stonys.

O profesionaliu breiko šokiu visus žavėjo Plungės kultūros centro kolektyvas ,,Unknown artists“. Įspūdingame šou renginyje be plungiškių talentų geriausius savo pasirodymus pristatė ir atlikėjai iš Šilalės: Vaidas Zamas iš gitaristų kolektyvo ,,Gaida“ bei gitaristų kolektyvo vadovė Regina Mockutė.

Ugningais ir teatralizuotais šiuolaikiniais šokiais žiūrovus žavėjo šokių kolektyvai ,,Vėjūnai“ iš Vydmantų, bei šokių studija ,,Credo“ iš Klaipėdos. O pramoginės dainos mėgėjus savo nuostabiais balsais džiugino solistės Vita Gvazdauskaitė ir Edita Pronckutė iš Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro. Komisijos ir žiūrovų balsai lėmė, kad pirmąjį talentų konkursą ,,Būk faktorius“ laimėjo šokių studija ,,Credo“ iš Klaipėdos.

Savaitė buvo pabaigta su kovo 3 d. vykusia šilta pašnekesių popiete ,,Prie arbatos" su plungiškiu, kūrėju, gitaristu, bardu Vytautu Kairiu. Popietės metu susirinkusius klausytojus džiugino ir šildė ne tik nuostabus gitaros skambesys, prasmingi žodžiai, bet ir nuoširdus atlikėjo bendravimas su publika. Dar ilgai mintyse skambės jauno, talentingo ir perspektyvaus menininko išsakyti žodžiai, skambios dainos ir netylantys gitaros akordai.
Minint Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, tradiciškai jau aštuntą kartą kovo 11 d., 14 val. kviečiame į Tarptautinį vaikų ir jaunimo liaudiškų šokių festivalį „Kovo 11-osios vaikai“.