DELFI parašiusi kaunietė produktų, kuriems vienos akcijos metu buvo taikoma 1 euro kaina, – tam tikro prekės ženklo skalbimo miltelių (20 skalbimų), alyvuogių aliejaus (1 litras) ir vytintos dešros – nusipirkti planavo Šiaurės pr. esančioje „Maximoje“.

„Jei paklaustumėte darbuotojų, ar yra būtent tų prekių, jums atsakytų, kad jau išpirko. Arba kad neatvežė. Aš paklausiau skirtingų darbuotojų, atsakymai taip pat skiriasi (galėjote susitarti). Na, ką, nėra tai nėra...“ – rašė moteris, užfiksavusi lentynas, kuriose iš tiesų nėra minėtų produktų.

Vis dėlto, ji pasakoja, kad išeinant iš parduotuvės pro kasą pastebėjo darbuotoją, perkančią kažką „pagal lapelį“.

„Kasininkė surenka skaičiukus iš lapelio ir pasako kainą – 4 eurai. Atsistojusi šalia pamatau, kad pirko aliejaus ir miltelių po eurą... Šaunu, juk nėra prekių... Išeidama pastebiu dar vieną darbuotoją su lapeliu ir nufilmuoju. Tai čia, panašu, nėra prekių tik pirkėjams... Tik nesuprantu, kodėl buvo rodoma reklama per televiziją, juk darbuotojai ir taip žinojo apie akciją. O mums, pirkėjams, prekės vis tiek neįmanoma įsigyti“, – piktinosi DELFI skaitytoja.

Ji pati sakė vėliau sulaukusi Šiaurės pr. esančios „Maxima“ vadovės atsiprašymo, kad parduotuvė gavo tik 20 vnt. miltelių ir 40 vnt. aliejaus, todėl leido juos įsigyti darbuotojams.

DELFI susisiekė su „Maxima LT“ Korporacinių reikalų departamento direktoriumi Rosvaldu Gorbačiovu, kuris nurodė, kad pirmadienį, spalio 10 d. akcijos „Dienos prekė“ prekės kai kuriuose „Maxima“ prekybos centruose iš tiesų sulaukė neįtikėtino, tiesiog neprognozuoto populiarumo, todlė produktų greitai neliko.

„Akcinių prekių – vytintos ispaniškos dešros „Elpozo Fueto“, alyvuogių, išspaudų aliejaus „Golden Oil“ bei miltelių „Ariel“ iš tiesų greitai pritrūkome, kai kuriose parduotuvėse prekių nebuvo jau nuo pat ryto. Taip atsitiko dėl jau minėto akcijos populiarumo ir taip pat dėl to, kad netinkamai apskaičiavome užsakomų akcinių prekių kiekius ir jų iš tiesų užsakėme per mažai. Gaila, kad akcinių prekių kai kuriems pirkėjams nepavyko įsigyti, tikrai suprantame jų nusivylimą“, – rašoma R. Gorbačiovo komentare.

Prekybos centro atstovas neslėpė, kad prekes pirko ir parduotuvės darbuotojai, o kai kurie savo padėtimi piktnaudžiavo.

„Minėtas akcines prekes pirko ir mūsų darbuotojai. Jie taip pat turi teisę jas įsigyti. Tačiau pripažįstame, kad kai kurie darbuotojai savo padėtimi piktnaudžiavo. Tokių dalykų netoleruojame ir jau ėmėmės priemonių, kad tokia situacija nesikartotų. Nuoširdžiai atsiprašome dėl sukeltų nepatogumų ir neišpildytų lūkesčių. Greitu metu šią akciją planuojame pakartoti užsakydami didesnius akcinių prekių kiekius“, – nurodoma komentare.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (382)