„Oro gaivintojas (gaivintojas yra žmogus, kuris gaivina) „mister Mag-Q „Jūros brizas“ (nelietuviškos kabutės) suteikia atmosferai tonizuojantį šviežų okeano oro padvelkimą (ar tikrai šiam sakiniui trūksta tik kablelio? Gal reiktų pataisyti ir „suteikiantį padvelkimą“? Ir ne okeano oro, o bent jau tiesiog okeano, jei ne vandenyno?) kartu su mentos (kas ta menta?) ir žiedų gaidele (ką tik pauosčiau savo vestuvinį žiedą – jis nedvelkia niekuo, net gaidele. Pažiūrėjęs į anglišką aprašymą matau, kad žiedai – tai „flowers“ vertimas) panaikina kvapus, gaiviana (gaiviana!!!) orą ir palieka malonų aromatą jūsų namuose ar ofise (gal darbovietėje?).

Vartojimo (tikrai ne naudojimo, ką?) būdas: (po dvitaškio nereikia didžiosios raidės, jei ką) Sukrėskite (ar tikrai? Gal geriau supurtykite?) buteliuką. Nuspauskite dozatorių ir nukreipkite srovę į viršų ir (ir ir ir ir ir... Gal kablelis vietoj pirmojo ir?) purkškite 2-3 sekundes. Dėmesio! Buteliukas spaudžiamas! (ką tai reiškia?)

Saugoti nuo saulės šviesos įtakos (ne įtakos, o tiesioginių spindulių) ir nuo virš 50 (ir nuo didesnės nei...) temperatūros! Nepažeisti ir nemesti į ugnį, net jeigu yra tuščias! Nepurkšti į atvirą ugnį ar įkaitintą paviršių! Saugoti toliai (???) nuo užsidegimo šaltinių – nerūkiti (vaikai, rūkimas blogai, užgesinkit kaminą)!

Saugojimas: sausoje patalpoje mažiau (mažesnėje!!!) negu 50C temperatūroje, atstumas ne mažiau (grrr, ir vėl) kaip 1 m nuo šildymo įrengimų, jokios atviros saulės šviesos įtakos (tiesioginių spindulių!!!) <...> Jokio kontakto su akimis (gal VENGTI kontakto): (po dvitaškio – mažąja!!!) Dėmesingai praskalauti akis vandeniu keliatą (trūksta žodžių) minučių. <...>....paieškokite medicininio patarimo/pagalbos (nerandu medicininio patarimo, gal galite paskolinti savąjį?)

Koks prekės pateikimas – toks požiūris į klientus? Nusivyliau.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti savo pastebėjimais? Panašiomis užfiksuotomis nuotraukomis? Kviečiame tai padaryti! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: