„Apskritai mieste kažkokia anarchija... Policijos piko valandomis nėra, visi važiuoja per raudoną šviesą, visi jaučiasi neliečiami. Prieš metus Remigijus Šimašius žadėjo, kad per kameras stebės ir gaudys – mano akimis, tai eilinė pasaka. Tegul išeina 7.50 val. Ozo g. ar Kalvarijų g. ir pasižiūri į „A“ juostą. Per savaitę – gal koks vienas reidas, kuris trunka kokią valandą, o prieš tai apie jį dar spaudoje įspėta. Tiek pažeidimų, tiek pinigų galima surinkti į biudžetą...“ – piktinosi DELFI skaitytojas.

Jis panoro su DELFI skaitytojais pasidalyti trimis vaizdo įrašais, kuriuose užfiksavo pažeidimus Vilniaus centre prie Žaliojo tilto.

„Veiksmas Vilniuje, Žaliasis tiltas, Kalvarijų ir A. Goštauto g. sankryža, data ir laikas teisingi. „Klevui“ raudona šviesa neįdomi...“ – rašė skaitytojas.

„Vilnius, Žaliasis tiltas, Kalvarijų, Upės, Žvejų g. sankryža. Laikas ir data teisingi. „Mercedes-Benz“ automobiliui atsibodo stovėti spūstyje, nusprendė važiuoti per raudoną (jei galima taip sakyti, jau nedegė rodyklė) + geltonai pažymėta sankryžą…“ – situaciją pakomentavo skaitytojas.

„Veiksmas – Vilniuje, Žaliasis tiltas, Kalvarijų ir A. Goštauto g. sankryža, data ir laikas teisingi. Vaizdo įrašą galima pavadinti anarchija... 1. BMW vairuotojas važiuoja baigus degti rodyklei 2.Iš Kalvarijų g. nuo 6 iki 23 val. negalima sukti į Upės g., bet vienam automobilių tai neįdomu... 3. Per raudoną važiuoja „VW Sharan“ 4. Užsidegus žaliam signalui, kai galiu važiuoti, vairuotojos valdomas žalias automobilis važiuoja per raudoną (Žvejų g. užsidegus raudonai šviesai, praeina 4 sekundės, kol man užsidega žalia šviesa).“

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti mintimis apie eismo kultūrą? Siųskite mintis mums el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Eismas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)