„Alytiškiai Donaldą Trumpą Rotušės aikštėje pasitinka su džiaugsmu“, – juokavo DELFI skaitytojas, pasidalijęs nuotraukomis, kuriose matyti ant sniego pėdomis išmindžiota Trumpo pavardė.

Kaip rašo alytusplius.lt, iš tiesų užrašas atsirado po to, kai žurnalistė Daina Baranauskaitė pralaimėjo lažybas dėl to, kas laimės JAV prezidento rinkimus, Alytaus „Sodros“ direktoriui Valerijui Venciui. Pagal susitarimą, ralaimėjęs asmuo turėjo šluoti Rotušės aikštę, o naują šluotą parūpinti privalėjo laimėtojas. Taigi, D. Branauskaitė aikštėje su šluota įamžino Trumpo pavardę.

Galbūt esate JAV gyvenantis lietuvis? Kurį kandidatą – D. Trumpą ar Hillary Clinton palaikėte? Kokios nuotaikos Jūsų mieste? Kviečiame atsiliepti ir šiuo metu po JAV keliaujančius lietuvius – pasidalykite įspūdžiais! Savo mintis galite siųsti el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „JAV“!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)