Pastebėjau jog kas mėnesį gaunamuose popierinėse sąskaitose, pranešimuose ir kituose popieriuose iš įvairių įmonių ir įstaigų yra ganėtinai daug laisvos vietos popieriuje. Man kilo klausimas, kodėl tos laisvos vietos nebūtų galima panaudoti nedideliems pranešimams apie dingusius asmenis su jų nespalvotomis nuotraukomis?

Galbūt tai kažkam padėtų surasti dingusį vaiką, o juk tokia pilietiška veikla praktiškai nereikalautų jokių papildomų išlaidų, o ir nuotaikos labiau nei pati sąskaita jau nesugadintų. Labai tikiuosi, jog iki šiol to nebuvo tik todėl, kad to niekas neprašė.

Šiuo viešu kreipimusi prašau visų juridinių asmenų kurie siunčia gyventojams kas mėnesines sąskaitas pagalvoti apie šį pasiūlymą - galbūt ir Jūsų įmonė galėtų dar labiau prisidėti prie socialiai atsakingo verslo idėjos.

Visas valdžios institucijas kviečiu prisidėti įgyvendinant šią idėją bei pasvarstyti plačiau, galbūt būtų galima sukurti visiems prieinamą ir nuolatos atnaujinamą sistemą, kuri įmonėms sutinkančioms talpinti tokią informaciją savo korespondencijoje atsiųstų visą reikiamą informaciją?

Šį idėja praktiškai nereikalauja išlaidų ir galėtų būti įgyvendinta vien panorėjus. Linkiu tiems kas gali prisidėti, o tiems kas ieško - rasti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)