Oi, tos Eurovizjos apkalbos. Kur tik pažvelgsi - vien pikti, mūsų tautiečių komentarai. Daugumoje komentarų aptarinėjimas Donatas - visi tik ir rašo, koks jis nerangus, kaip nepatogiai jaučiasi scenoje.

Manau, kad Donatas- šaunuolis ! Puikus pasirodymas, ką čia be pridursi. Donatas padarė viską ką galėjo, jis įdėjo į pasirodymą visą save. Toks energingas ir puikiai nusiteikęs dainininkas pasitaiko retai.

Tačiau piktieji lietuviai nerimsta. Aiškina, kad tai pats prasčiausias pasirodymas. Neįtinka ne tik daina, bet ir Donato plaukai, Donato balto švarkelio timpčiojimas.

Nesuprantu kodėl, mūsų Tauta, negali pasidžiaugti šiuo puikiu dainininku! Nors kartą gyvenime, Lietuva galėtų susivienyti ir pasidžiaugti šia švente. Juk nors ir devinta vieta, vis tiek puikus laimėjimas mažai šaliai.

Baikim tuos apkalbinėjimus ir ,,draugiškus'' patarimus profesionalui. Pasidžiaukim, pasveikinkim nusipelniusį žmogų ir laukim kitų metų didžiausio Europos konkurso apkalbų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)