DELFI skaitytojas pranešė, kad internete žaibiškai plinta dviratininkų internautų sukurta „Facebook“ grupė „Vilniaus dviračių takų kuriozai“ (https://www.facebook.com/groups/737959679561074/).

„Įvairūs žmonės šioje grupėje viešina (kartais pasitaiko net ir su humoru) absurdus, kurie iki šiol egzistuoja Vilniaus miesto dviračių takuose. Prisegu tik keletą „perliukų“ – Vilniaus mieste jau suregistruota keli šimtai projektavimo klaidų, tačiau galima numanyti, kad jų yra palikta keli tūkstančiai.

Noriu pabrėžti, kad skyrus dviračių takams 10 proc. (tik 10 proc. ne daugiau ir ne mažiau) viso automobilių infrastruktūros biudžeto – dviračių takų problemos būtų išsispręstos. 90 proc. lieka automobiliams. Tačiau savivaldybė tiek biudžeto neskiria.

Tai pat noriu pabrėžti, kad per pastaruosius 2 metus dviratininkų skaičius Vilniaus mieste smarkiai išaugo ir dviratis tapo ne tik pramogos, bet susisiekimo priemone būtent net ir žiemą“, – rašo skaitytojas ir siūlo pasižiūrėti dviratininkų užfiksuotų vaizdų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti savo patirtimi ar nuomone? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: